office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

CTC šoping centar

U aprilu 2019. godine otvoren je najveći tržni centar u Ulcinju, CTCm, kompanije Cungu Company, koji se prostire na 5.000 kvadratnih metara.

Tržni centar posjeduje i parking sa 150 mjesta.

Ovaj tržni centar svakim radnim danima nudi za svakoga po nešto i od svjetski poznatih brendova kompanie Cakan, Flo, Kidslend, OVS, prodavnica kućnih aparata i drugih potrebština za domaćinstvo i hotelijerstvo, do igraonice za djecu, apoteke, restorana, moderne praonice, nudi svojim posjetiocima sve što im je potrebno u jednom danu”.

CTC u Ulcinju je glavna destinacija za porodice i sve one koji sebi žele da priušte vrhunski šoping uz najpovoljnije, najbolje i najraznovrsnije stvari koje ste oduvijek željeli.

CTC u Ulcinju nudi širok asortiman počevši od najsitnijih stvari i potrepština za kuću do obuće, restorana i igraonice za djecu.

Smještena u atraktivnoj lokaciji na ulazu grada, posjetioci će se komotno osjetiti i bez gužvi uživati u šopingu na mnogobrojnim radnjama koje nude specijalne popuste.

Ponuda luksuznih i modnih brendova, internacionalnih modnih kuća i veliki broj raznolikih prodavnica čini CTC u Ulcinju najpoželjnijom destinaciom za sve posjetioce Ulcinja i njegove žitelje.


Radno vrijeme

[wp-svg-icons icon=”clock-2″ wrap=”i”]  Svakoga dana / 08:00 – 22:00


Adresa

[wp-svg-icons icon=”home-2″ wrap=”i”]  Totosi BB


[wp-svg-icons icon=”arrow-up-right” wrap=”i”]  Kako doći od Vaše lokacije do ”CTC Šoping centara”, pogledajte na MAPI


 

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.