office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

O nama

Kofer.info je jedinstveni turistički web portal u regionu. U vlasništvu O.D. Eurokvadrat iz Sarajeva.

Kofer.info je nastao sa ciljem da obezbijedi sve informacije na jednom mjestu koje su potrebne turistima. Na portalu ćete pronaći opise poznatih turističkih destinacija, gdje smo opisali najatraktivnije turističke atrakcije, pružajući našim posjetiocima potpuno tačne i ažurne informacije o radnom vremenu i cjenovniku za turističke atrakcije.

Pored navedenog, na portalu Kofer.info možete pronaći i popularne plaže, vjerske objekte, šoping centre i još mnogo toga…

Svi cjenovnici za turističke atrakcije, kao i za muzeje se redovno ažuriraju, takodje i informacije o radnom vremenu atrakcija i muzeja.

Na portalu Kofer.info možete pronaći i ponude većih i odabranih turističkih agencija, kao i ponude odabranih hotela i apartmana. Pored toga, možete naći i ponude rent-a-car kuća.

Portal Kofer.info ima i vlastiti forum, gdje možete pitati neke druge članove foruma o destinacijama, ili pomoći svojim odgovorima članovima foruma kojima je potrebna.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.