office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

[vc_row css=”.vc_custom_1551962634958{padding-top: 30px !important;padding-right: 15px !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 15px !important;}”][vc_column width=”3/4″ el_class=”shadow” css=”.vc_custom_1551962689467{padding-top: 20px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_toggle title=”Šta je Kofer.info?” style=”round” color=”chino”]Kofer.info je jedinstveni portal u našem regionu o putovanjima, gdje možete pronaći sve atrakcije određenog mjesta, zajedno sa vjerskim objektima, plažama, muzejima i svim drugim podacima koje će vam olakšati putovanje i snalaženje u tom mjestu.

Pružamo uvijek tačne i pouzdane podatke u cjenovnicima za atrakcije, muzeje i sl. Takodje, radno vrijeme i adrese atrakcija su ono što se uz cijene redovno ažurira.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Da li je sve na portalu besplatno?” style=”round” color=”chino”]Da, kao gost ili registrovani član, sve na našem portalu je besplatno. Možete ostavljati komentare, pisati na našem forumu…[/vc_toggle][vc_toggle title=”Da li se oglašavanje apartmana i hotela naplaćuje?” style=”round” color=”chino”]Da! Oglašavanje hotela i apartmana se naplaćuje na godišnjem nivou. To se odnosi i na turističke agencije i rent-a-car.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Da li je broj destinacija na portalu konačan?” style=”round” color=”chino”]Ne! Destinacije na portalu se dopunjuju svakodnevno. Ubacujemo nove destinacije, i dopunjujemo postojeće destinacije sa najnovijim informacijama.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Da li Kofer.info posjeduje svoje stranice na društvenim mrežama?” style=”round” color=”chino”]Da! Možete nas pratiti putem :

Facebook stranice : Kofer – Sve o putovanjima

Facebook grupe : Travel centar – Volimo putovanja

Instragram profila : Kofer – Sve o putovanjima[/vc_toggle][vc_toggle title=”Ukoliko imam pitanje o nekoj destinaciji, mogu li vas kontaktirati?” style=”round” color=”chino”]Da! Nemojte se ustručavati da nam postavite neko pitanje a u vezi je neke destinacije. Svakako ćemo vam pomoći ukoliko budemo imali saznanja o vašem pitanju.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Cjenovnici i radna vremena na portalu?” style=”round” color=”chino”]Cjenovnici i radna vremena atrakcija, muzeja i sl…redovno se ažuriraju. Tako da  uvijek imate dostupne i tačne informacije. Mi istražujemo sve promjene cijena i radnog vremena za vas, vaše je da uživate…[/vc_toggle][vc_toggle title=”Da li mogu objavljivati svoje putopise na portalu?” style=”round” color=”chino”]Da! Kontaktirajte nas kako bi sve dogovorili : office@kofer.info[/vc_toggle][vc_toggle title=”Rezervacija smještaja preko portala?” style=”round” color=”chino”]Na portalu Kofer.info ne možete direktno rezervisati smještaj. Možete naći kontakt formu od iznajmljivača (hotela, apartmana) gdje im direktno možete postaviti pitanje, ili klikom na njihov link ili sliku možete preći na njihovu stranicu gdje možete rezervisati smještaj.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Ne znam kako da objavim smještaj, rentanje automobila ili turističko putovanje” style=”round” color=”chino”]Ukoliko želite da se vaši oglasi nalaze na Kofer.info portalu, kontaktirajte nas : marketing@kofer.info[/vc_toggle][vc_toggle title=”Da li je potrebna registracija na portalu?” style=”round” color=”chino”]Ukoliko želite da ostavljate komentare, da pišete na forumu, odgovor je DA.

Ukoliko samo želite da čitate o mnogobrojnim destinacijama, ne treba vam registracija.[/vc_toggle][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”785570″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]