office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Dobar razlog za posjetiti šarmantni Rovinj u zimskom ruhu

Dosta vam je snijega? Umorni ste od svakodnevnice i gužve na planinama? Jeste li ikada bili na moru zimi?

Pisali smo tekst u kojem je poznati Američki časopis za bogataše, jedinstvenoj i odabranoj publici vrsnih, aktivnih i luksuznih putnika uvrstio Istru u destinaciju koju treba posjetiti u 2022 godini. Kao atrakcije navode se naselje Kaštel te gradovi Rovinj i Pazin.

Ako nikada niste bili u ovom dijelu Hrvatske, a ljeti vas odbijaju visoke cijene i velika gužva mi vam predlažemo februarsko razgledavanje šarmantnog srednjovjekovnog grada Rovinja, romantične šetnje uz more, uživanje u ukusnim delicijama i sportskim avanturama.

Zima donosi i niže cijene smještaja pa vam predlažemo da istražite hotele sa bazenima gdje se možete dodatno opustiti, a ukoliko idete sa djecom zamislite samo koliko će se obradovati. Možete odabrati masažu iz snova iz mnoštva različitih tretmana inspiriranih mirisima istarskih biljaka, opustiti se u svijetu sauna i ledenih bazena i uživati u anti-stres terapijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rovinj Croatia (@rovinjcroatia)

I suprotno mišljenju da je zimi na moru sve utihnulo, svega je dovoljno da svako nađe ponešto za sebe, a istovremeno dovoljno tiho da se možete istinski odmoriti.

Zamislite samo mir, sunce, zvuk talasa dok ispijate svoju popodnevnu kafu.

Kofer ima detaljan vodič šta sve možete posjetiti u Rovinju tako da se oko toga ne brinete. Jedina vaša briga je kako ćete uživati i probati tartufe, nagrađivana istarska vina i maslinova ulja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nautika Centar Nava (@navaboats)

Tartuf je jedna od najukusnijih i najskupljih namirnica na svijetu a svojim mirisom privući će odmah vašu pažnju. U Istri ćete ga pronaći u gotovo svakom jelu – tjestenini, morskim plodovima, mesu pa čak i u sladoledu.

Šaljite nam vaše dojmove, fotografije i preporuke, rado ćemo objaviti.

You must be logged in to post a comment.