office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Dvije kafe i dvije vode na plaži u Splitu vrtoglavih 12,5 eura

Veliki rast cijena u svijetu nije zaobišao ni Dalmaciju, u konkretnom slučaju Split gdje dvije kafe i dvije flašice aromatizirane vode na najpoznatijoj plaži koštaju čak 94 kune odnosno 12,5 eura.

“Svako malo iznenadimo se cijenama u našem gradu, a čini se kako ćemo s tim trendom nastaviti i cijelo ovo ljeto. Jučer smo objavili kako je jedan naš čitatelj za kafu na Žnjanu ‘iskeširao’ 22 kune odnosno cijeli račun platio 44 kune. Ponukan time da cijene stvarno već lagano prelaze ‘svaku miru’ na isti taj tekst javio nam se još jedan čitatelj i poslao sliku svojega računa”, objavila je Slobodna Dalmacija.

Kafa na Bačvicama iz džepa mu je izbila ni više ni manje nego 94 kune. Kažu, s bakšišem konobaru ili konobarici, to je okruglo 100 kuna.

Čini se da bi i Split uskoro mogao postati misaona imenica za mnoge turiste sa Balkana, ali isto tako i za domaće stanovništvo.

Uprkos svemu, susjedi očekuju rekordnu turističku sezonu nakon dvije pandemijske godine.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.