office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Naručio kafu, uštipke i salatu na Zlatiboru: Račun sa planine iznenadio turiste

Tokom ljetnje sezone uvijek se vodi debata o cijenama pića i hrane u kafićima i restoranima na popularnim ljetovalištima. Kada temperature spadnu i planine postanu ponovo popularne destinacije vodi se ista polemika.

Cijene na srbijanskim planinama uvijek privlače pažnju, naročito kada postanu nedostižne za prosječnog građanina Srbije.

Fotografija računa sa Zlatibora na kojem su naplaćeni uštipci od mesa sa kajmakom i salatom i jedna kafa neminovno su privukli pažnju jer je čuveno pitanje – koliko je koštalo ‘zadovoljstvo’?

Espresso s mlijekom je 170 dinara (oko 3KM), što se poklapa sa redovnom cijenom ovog pića u Beogradu, uštipci na kajmaku su 790 dinara (oko 13 KM)šopska salata 270 (oko 4.50 KM), pa je ukupan ceh 1.230 dinara(oko 20 KM) . S obzirom na to da su cijene hrane skočile, ovo i dalje nije astronomska cifra koju smo navikli da viđamo.

Ukupan račun nije iznenadio korisnike Tvitera, prenosi Blic.

Kako su pisali u odgovorimo na fotografiju ove cijene i nisu mnogo visoke, s obzirom na sva skorašnja poskupljenja, kao i na to da na Zlatiboru i Kopaoniku slični obroci znaju da koštaju daleko više.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.