office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

OBIČNE LEŽALJKE U CRNOJ GORI 25 EVRA, A BALDAHINI U OVOM MJESTU 80 EVRA: Djevojka objavila fotografiju i RAZBJESNELA MNOGE! (FOTO)

Mnogi turisti su odavno odabrali destinacije na kojima će letovati ove godine, ali ipak ima i onih koji se još uvek dvoume.

Prema mišljenju nekih Crna Gora , Grčka, Turska i Hrvatska su najomiljenije destinacije za letovanje.

Ipak, ono što je svima zajedničko gde god da putuju pre putovanja se preko različitih izvora, a najčešće preko društvenih mreža, informišu o ovogodišnjim cenama smeštaja, hrane, ležaljki, baldahina i svega onog što nam je neophodno na odmoru kraj mora.

Tako se ovog puta na tviteru pojavila fotografija na kojoj su prikazane cene ležaljki u Tivtu.

Na fotografiji piše:

– Plažni red (cenovnik ležaljki): obične ležaljke 25 evra set, drvene ležaljke 35 evra set, garniture 30 evra set, kružne sofe 40 evra, baldahine 80 evra, jedna ležaljka bez suncobrana 10 evra – piše na fotografiji.

Većina turista je ispod fotografije komentarisala da su ove cene paprene, te i da se na nekim letovalištima uopšte ne plaćaju dodatno ove neophodne stvari za plažu.

– Sve nabrojano je gratis na mnogim destinacijama, ali ima mesta i u Grčkoj i u Turskoj na kojima se plaća. Ipak ovo je bezobrazna cena – piše u jednom komentaru, a u drugom stoji:

– Najskuplje u Grčkoj su bile 25 evra i to one debljine 30 centimetara.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.