office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Ovo je lista najljepših NACIJA na PLANETI: Šveđani ubjedljivo vode, a evo gdje smo mi

Ljepota je nešto što u svijetu današnjice zauzima izuzetno važno mjesto, zato kada se na Reditu nedavno pojavio spisak najljepših nacija, svijet je poludio.

Iako je ljepota u oku posmatrača, ipak postoje neki univerzalni kriterijumi koji se primjenjuju pri određivanju i imenovanju nečega ili nekoga najljepšim. Lijepi ljudi su oduvijek inspiracija najvećim umjetnicima, od drevne grčke kulture, pa do danas, oni su često visoko na pijedestalu i doživljavamo ih kao božanstvo.

Lista zemalja sa najlepšim ljudima

Veb lokacija “BeautifulPeople.com” prikazuje ljude na osnovu njihovog izgleda. Neko će reći da je ovakav izbor “plitak” ili neobjektivan, ali podaci prikupljeni sa veb stranice zaista su fascinantni.

Evo 10 zemalja sa najljepšim ljudima prema “BeautifulPeople.com”.

Rezultati evropske ankete su izašli na Reditu, a Šveđani su dobili najveći broj bodova.

Iza Šveđana najbolje se kotiraju Francuzi, Španci i Norvežani.

Srbi i Srpkinje nisu loše prošli – sa 17 bodova, što je više od Slovenaca koji imaju 9 bodova, žitelja Bosne i Hercegovine sa 4 boda, Crnogoraci sa 9 bodova.

Prema ovoj mapi, ljepši u komšiluku su Hrvati sa 25 bodova, Rumuni sa 37 i Mađari koji imaju 30 bodova, prenosi express.hr.

Inače, sve bi bilo sasvim kako treba, da u nedostatku tema na mrežama, i običnom životu ne govorimo o istraživanju i mapi koja se pojavila 2013. godine, tako da je na vama da procijenite da li su kriterijumi zadovoljeni i lista adekvatno dopunjena…

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.