office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Bijela uvala

Kako i samo ime da nagovijestiti, plaža Bijela uvala se nalazi u istoimenoj uvali, u mjestu Funtana.

Plaža nagrađena Plavom zastavom zbog svoje visoke kvalitete mora i obale smještena je u Bijeloj uvali poznatijoj po svom autokampu. Plaža, u hladovini hrastovih šuma i podno zelenih travnatih površina, karakteristična je po svojim stjenovitim dijelovima s blagim šljunčanim uvalicama koje duboko uranjaju u morske dubine.

Na vas svakodnevno, do 30. rujna, brinu spasioci obalne spasilačke službe. Osim čistog mora, u Bijeloj uvali možete se osvježiti i u bazenu ili sladoledom u obližnjem baru.

Plaža je sačinjena od krupnih oblutaka, sa travnatom površinom od iza i šumom koja radi hlad. Uz plažu, i okolo plaže se nalaze brojni turistički objekti. Možemo spomenuti obližnji autokamp, kao i bungalove u kojima možete iznajmiti svoje mjesto za noćenje.

Plaža je dobro opremljena, pa ćemo navesti tuševe i kabine za presvlačenje.

U blizini se nalazi dječje igralište, kao i brojni kafići i restorani. Zona za kupače je označena, moru se lako prilazi pa je mjesto pogodno za sve.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.