office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Punta

Plaža Punta nalazi se na istočnom kraju Bibinja uz D-Marin Marinu Dalmacija. Plaža je šljunkovita, u blizini se nalazi restoran, caffe-bar te igrališta za odbojku na pijesku na kojem se održavaju odbojkaški turniri koji privlače veliki broj gledatelja.

Ako krenete cestom Obala Kraljice Jelene, i dođete do samog kraja, na tom dijelu će vas dočekati još jedna plaža u Bibinju.

Ovo je plaža Punta, na malenom poluotoku koji sa obalom tvori zaljev, točnije zaklon za brodice u marini. Plaža nije na osami, što znači da imate zaista mnogo izbora za odmor, rekreaciju ili za sjesti u neki lokalni kafić i osvježiti se uz piće.

U blizini su mnogi klubovi koji rade do kasno u noć, pogodni za goste koji odsjedaju na više dana. Unutar marine D-marin se nalazi plaža Portus Bibinje. Bibinjci će vas ugostiti kako i priliči pravim domaćinima, počastit vas gurmanskim jelima i pokazati kako se uživa uz more. Kada vas kupanje izmori, nakon što ste se ugrijali i osušili, predlažemo da krenete u laganu šetnju malenom stazom oko marine.

Uživajte u prelijepim brodicama koje plutaju na plavim bojama našeg mora. U blizini ove plaže je i ronilački klub, pa eto, ako ne ronite to je prilika za naučiti.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.