office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

”Riječko oko” nova je atrakcija u Rijeci

Svi Riječani i gosti njihova grada od ovog vikenda mogu uživati u novoj turističkoj atrakciji, tvz. ‘riječkom oku’, panoramskom kotaču kakvog imaju brojni gradovi u cijelom svijetu

Centar Rijeke dobio je novu atrakciju, panoramski kotač koji se na Trgu 111. brigade Hrvatske vojske premijerno zavrtio i u kojem će građani Rijeke i posjetitelji moći uživati sve do kraja februara/veljače.

Panoramski kotač, poput bečkog Riesenrada ili londonskog London Eye, stalna je turistička atrakcija brojnih europskih gradova koji znatiželjnicima pruža pogled na gradske znamenitosti, a nešto manje izdanje takvog kotačapostavljeno je u Rijeci.

Panoramski kotač moći će se zavrtjeti do visine od 22 metra, pogodan je za sve dobne skupine, a iz centra grada zasigurno će pružiti nesvakidašnji pogled na Rijeku i Riječki zaljev. Sastoji se od četrnaest zatvorenih kabina od kojih svaka može primiti četiri ili pet osoba, ovisno ako je dijete u pitanju, te nema sumnje da će u danima koji slijede biti iznimno posjećena i atraktivna riječka destinacija.

Panoramski kotač će raditi svakoga dana, i to radnim danom od 15 do 21 sat, a vikendom od 10 do 21 sat. Za vožnju koja će trajati 3 do 5 minuta odrasli će trebati odvojiti 45 kuna, dok će za djecu do 12 godina cijena vožnje iznositi 35 kuna, a najmlađi do 5 godina mogu se voziti besplatno. Pripremili i porodične pakete te će cijena vožnje za četiri osobe iznositi 140 kuna.

Izvor:tportal.hr

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.