office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

“Smorio si me, ali si i dalje u top 5 destinacija” – voditelj podijelio utiske sa putovanja (FOTO)

[the_ad id=”788718″]

Glumac i voditelj Tarik Filipović podijelio je na društvenoj mreži Instagram svoje impresije povodom nedavnog putovanja u Istanbul.

Bogata historija, izražajni konstrasti, džamije, kultura derviša, ali i ljubaznost, pa čak i ponekad napadno ponašanje domaćina samo su neke od stvari koje karakterišu Tursku.

To je zemlja koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim – ili je obožavate i želite što prije da joj se vratite ili vam poslije prve posjete, ne pada na pamet da ikada ponovo odete.

Moguće je ipak nalaziti se i negde između, poput Tarika Filipovića.

On je na Instagramu objavio nekoliko fotografija Istanbula, a u tekstu ispod podijelio šta zaista misli o ovoj destinaciji.

“Grad u svijetu. Svijet u gradu. Gradu i svijetu poručujem – vidimo se opet. Nekada…smorio si me..kao nikada…ali i dalje si u top 5 destinacija”, poručio je Filipović ispod nekoliko fotografija Istanbula koje je podijelio

[the_ad id=”788718″]

Sudeći prema komentarima ispod objave, većina ljudi voli ovaj grad i ne krije oduševljenje.

“Kad bi svijet bio jedna drzava Istanbul bi bio njen glavni grad – Napoleon”; “Najljepši grad na svijetu. Toliko duha, života, originalnosti.. Toga nigdje nema!”; “9 puta bila po 8 dana i uvijek bi ponovo. Prekrasan grad, pun ljepote i tradicije.”, samo su neki od komentara.

Kakvi su vaši utisci o Istanbulu? Pišite nam u komentarima

Izvor:b92

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.