office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Stiže Valentinovo, a ove romantične destinacije u Hrvatskoj savršena su vikend destinacija

Od Hrvatskog zagorja do krajnjeg juga Hrvatske, imamo nekoliko ideja što posjetiti ovog Valentinova ako ste ti i tvoj partner u potrazi za romantikom

Dubrovnik

Biser Jadrana, Dubrovnik je smješten na samom jugu Hrvatske i iako će ti do njega trebati malo dulje, vrijedno je. Ti i tvoj partner možete krenuti u romantičnu šetnju Stradunom ili zidinama, uspeti se na Srđ s kojeg se pruža romantičan pogled na ovaj prekrasan grad, ili jednostavno uživati u predivnom Dubrovniku van sezone, kada nema previše ljudi koji bi vam mogli pokvariti doživljaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CROATIA (@ig.croatia)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rale|Montenegro (@rale_p)

Opatija

Opatija se našla na popisu 15 najromantičnijih svjetskih destinacija za ovogodišnje Valentinovo prema portalu Trips To Discover, a to je i više nego dovoljan razlog da ju ove veljače uvrstiš na svoj popis hrvatskih romantičnih destinacija. Šetnja uz more s dragom osobom – i više ti ne treba!

Dvorac Trakošćan

Često smatran najljepšim dvorcem u Hrvatskoj, Trakošćan se smjestio u Hrvatskom zagorju, nedaleko od Bednje i Krapine. Romantično srednjovjekovno ozračje dvorca kao stvoreno je za izlet povodom Dana zaljubljenih, a osim u obilasku dvorca, ti i tvoj partner možete uživati i u šetnji Park-šumom Trakošćan, a možete i napraviti romantični piknik u dvoje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darija ? (@mala_vidra)

Rovinj

Popularna destinacija u Hrvatskoj je i istarski grad Rovinj, poznat i kao “najfotogeničniji” gradić Mediterana. Šarene uličice pružit će ti osjećaj kao da si u romantičnom filmu, a posebno lijepo izgleda za vrijeme zalaska sunca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CROATIA (@croatia)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Istria On My Mind (@istriaonmymind)

Plitvička jezera

Bilo da su okupana zelenilom ili prekrivena snježnim pokrivačem, Plitvička jezera jedan su od najljepših nacionalnih parkova u čijim ljepotama možeš uživati neovisno o godišnjem dobu. Posjetiš li ih ovog Valentinova, sigurno nećeš pogriješiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BN Photography (@bn_photo000)

 

Izvor:Zena.rt.hr

 

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.