office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

SunExpress iz Sarajeva pokreće letove za Izmir i Antaliju, a WizzAir za Rim, London i Abu Dhabi

To je izvanredna vijest za Aerodrom Sarajevo i putnike u toj regiji! Dodatak novim linijama od strane Ryanaira, Wizz Air-a i SunExpress-a značajno će proširiti dostupnost letova iz Sarajeva prema nekim od ključnih evropskih destinacija.

Niska cijena karata od 30 eura za destinacije poput Milana, Bruxellesa, Londona, Memmingena i Geteborga vjerojatno će privući mnogo putnika, podržavajući turizam i olakšavajući poslovna putovanja.

Premijer KS Nihad Ukova najava o dodatnim 10 do 15 linija od proljeća dodatno će poboljšati povezanost Sarajeva s drugim turističkim destinacijama. Dodatni letovi, posebno prema Turskoj, Abu Dhabiju, Londonu i Rimu, pridonijet će širenju opcija putovanja za lokalno stanovništvo.

Osim toga, javni poziv za subvencioniranje aviosaobraćaja pokazuje kako lokalne vlasti i turistička zajednica aktivno rade na poticanju zračnog prometa i turizma u regiji.

Ove novosti predstavljaju pozitivan pomak za razvoj zračnog prometa u Sarajevu i otvaraju nove mogućnosti za putnike koji žele istražiti različite destinacije diljem Europe i Bliskog istoka.

You must be logged in to post a comment.