office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Video kojim turistička organizacija iskusno prikriva šta se dešava u centru Zlatibora

Nakon što se nedavno pojavio snimak Zlatibora iz vaduha na kojem se vidi kako se beton širi, Turistička organizacija Zlatibor je objavila promo video koji predstavlja ljepote ove planine kroz četiri godišnja doba prkoseći snimcima nad kojima se svi zgražavaju u posljednje vrijeme.

Prelijepi pejzaži nižu se u svojim sunčanim i sniježnim danima, a ono o čemu svi pričaju – bahata izgradnja – jedva da se da naslutiti u jednom kadru i to tek pri kraju.

Čini se da su i iz Turističke organizacije svjesni da su mnogi u fazonu „sad smo došli na Zlatibor i nikad više“, upravo zbog toga što je centar Zlatibora postao jedno veliko gradilište u kojem ni drvo ne može da preživi.

Naravno da na toj planini još ima mjesta koja investitori još nisu uništili, a ima i ljudi koji znaju da ih pronađu. Međutim, možda potencijalne turiste, koji privučeni promo videom rezervišu apartman na Zlatiboru, treba pripremiti i na to da će on vjerovatno biti u „zlatiborskim blokovima“, gde se vrijedno gradi tokom svih godišnjih doba, zbog čega bi njihov odmor mogao da ispadne daleko od idiličnog.

Izvor:Nova.rs

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.