office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Ambrela Verudela

Plaža Ambrela je smještena na ulazu u turističku zonu Verudela, a spojena je s plažom Brioni. Plaža je nagrađena Plavom zastavom zbog uređenosti i izuzetne kakvoće mora. Plaža Ambrela je jedna od najpopularnijih Pulskih plaža. Od centra Pule je udaljena oko 4 kilometra.

Plaža Ambrela je šljunčana plaža koja privlači mnoge ljude, ponajviše porodice s malom djecom zbog svog blagog ulaza u more. Na plaži možete iznajmiti ležaljke i suncobrane i razne rekvizite za sportove na plaži i u moru.

Od dodatnih sadržaja na plaži se nalaze vanjski tuševi, javni wc i kabine za presvlačenje. U moru je postavljena linija granice kupanja, a vi se možete opustiti i uživati jer za vašu sigurnost brine služba spasioca koja nadgleda plivaće od 10:00 sati ujutro do 18:00 sati popodne.

Oni koji ne žele cijeli dan provesti na suncu mogu se smjestiti nekoliko metara od obale pod gustim krošnjama stogodišnjih stabala, a osvježenje potražite u jednom od dva snack bara.

Ako se malo udaljite od središnjeg djela plaže koji je šljunkovit možete pronaći hladovinu u obližnjoj borovoj šumi, na tim dijelovima je plaža stjenovita s manjim šljunčanim dijelovima.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.