office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Aquapark Čikat

Aquapark Čikat, koji se prostire na 6300 m2 i sadrži više od 2400 m2 bazena i vodenih sadržaja s morskom vodom, otvorio je svoja vrata 2015.

Aquapark se nalazi u kampu Čikat, u srcu borove šume. Ovo je prvi u Hrvatskoj aquapark na ostrvu. Savršeno je mjesto za opuštanje u kojem se može zabaviti cijela porodice.

Aquapark Čikat sadrži veliki 25mx33m bazen, rekreacijski bazen s hidromasažnim sadržajima, rekreacijski bazen s vodenim atrakcijama (rampa za spuštanje, dvorac, mlaznice, vodoskoci, itd.), rekreacijski bazen s otvorenim toboganom i 110 metara dugim zatvorenim toboganom, koji su visoki 8 metara te dva plitka bazena za djecu i bebe koja su povezana toboganom.

Koncept aquaparka podijeljen je u tri zone – zdravlje, koje čini zona s bazenima i fitness prostorom; odmor, rekreacijski bazen za odrasle s pool barom i hidromasažnim sadržajima te zabava, zona s vodenim atrakcijama i toboganima za djecu te dječjim bazenima. Područje između zona za Odmor i Zabavu namijenjeno je za održavanje različitih zabavnih programa, što garantira odličnu zabavu za sve posjetioce!


Adresa :


Ulaznice :

Cijenu ulaznica možete pogledati ovdje

You must be logged in to post a comment.