office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

BBI Centar

U BBI Centru možete posjetiti prodajne prostore poznatih robnih marki, među kojima su i oni koji prvi put stižu na bh. tržište.

U okviru jedinstvenog prostora u samom središtu grada možete posjetiti supermarket, salon ljepote, frizerski salon, dječiju igraonicu, prodajne prostore poznatih robnih marki, uživati u specijalitetima u restoranu, napraviti pauzu uz slatko i slano u Food Courtu, te se osvježiti u cafeima.

Za vrijeme posjete Centru, Vaš automobil možete ostaviti na jednom od 479 parking mjesta sa video nadzorom, smještenih na tri podzemne etaže.

Kada Vas prodje shopping groznica i želite uživati vani, Trg ispred BBI Centra površine oko 5.500 m2, idealna je prilika za odmor na otvorenom, jer je u potpunosti opremljen urbanim mobilijarom (klupe za sjedenje, žardinjere sa cvijećem, osvjetljenje, fontana).

Trg je mjesto susreta građana Sarajeva gdje se u organizaciji BBI Centra, ali i drugih organizacija, održavaju umjetnički performansi, dječije igraonice i radionice, koncerti, promocije, sportska natjecanja itd.

Adresa i kontakt

  • Trg djece Sarajeva br.1, 71000 Sarajevo
  • (033) 56 99 99 / (033) 56 99 90
  • info@bbicentar.ba

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.