office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Evo gdje na doručak u Istanbulu s magičnim pogledom za samo 12€

Istanbul je čuvan po svojim gastronomskim ponudama, kako slanih tako i slatkih jelaMeđutim, prvo što vam preporuče pri dolasku u Istanbul je neizostavni i dobro poznati doručak. Impresionirat će vas ne samo okusom, nego i obimnosti i izgledom koji jednostavno mami na fotografisanje.

Ukoliko naručite doručak za dvoje budite spremni na cijeli sto namirnica i jela. Tu će se naći jaja, namazi, sirevi, tradicionalna jela i salate, te nezaobilazni čaj.

Istanbul je jedna od najatraktivnijih lokacija za posjetitelje iz Bosne i Hercegovine, zbog neosporivo zanimljive arhitekture, duge tradicije i gourmet ponude. Samim tim, pronašli smo mjesto za doručak s najboljim pogledom na jednu od najživopisnijih građevina.

Riječ je o Seven Hill restoranu, s kojeg se pruža bajkovit pogled na znamenitu Aja Sofiju. Nezaboravan pogled i ukusan doručak je formula koja privlači mnoge turiste upravo na ovo mjesto. U nastavku pogledajte i zašto je ova lokacija prvi izbor za mnoge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diana (@itsdiana01)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SK (@sarakordic)

Izvor:Bonjour.ba

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

© 2021 - O.D ''Eurokvadrat'' , 71.000 Sarajevo, BiH

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex