office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Kašjuni

Plaža Kašjuni prekrasna je šljunčana plaža smještena podno Marjana u Splitu, oko 2,5 km udaljena od centra grada. Do plaže može se doći s automobilom, pješice ali i brodom koji svakih sat vremena vozi sa Matejuške u centru Splita do ove idilične plaže.

Vožnja ovim brodom pružiti će Vam priliku da uživate u prekrasnom panoramskom pogledu na grad i na ovaj način upotpunite svoj doživljaj plaže.

Mnogi ljudi smatraju Kasjune najljepšom Splitskom plažom.

Ova plaža idealna je za mlade jer se u baru održavaju after beach zabave uz pratnju izvrsne muzike. Ali pogodna je i za porodični odmor zbog lijepog šljunka i blagog ulaza u more.

Za nesmetano opuštanje uz more na plaži je moguće iznajmiti ležaljke i suncobrane. Sve željne zabave i aktivnog odmora ponuda na plaži Kašjuni neće razočarati. Moguće je iznajmiti kajak, sea bob i stand up peddle (SUP) board, koji će Vam zasigurno upotpuniti odmor i ostaviti nezaboravne uspomene.

Značajna prednost Kasjuna nad Benama jest lakoća prilaza: na Kasjune lako stignete autom, i imate besplatan parking. Na plažu također možete stići lokalnim autobusom broj 12.

Ukoliko se želite potpuno opustiti za vrijeme odmora na plaži možete naći i šatore za masažu. Eterična ulja i ugodna masaža pomoći će Vam da u potpunosti zaboravite na sve brige i probleme.

Cijene na Kasjunima veće su od Splitskog prosjeka.

Mali dio plaže rezervisan je za pse.

One Reply to “Kašjuni”

You must be logged in to post a comment.