office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Lučica

Tek par kilometara izvan samog naselja Zaostrog, ispod Jadranske magistrale, nalazi se plaža Lučica, odmah ispod ceste koja spaja ova dva mjesta. Automobilom se može doći u blizinu plaže, ali do samog mora treba se spustiti pješice, preko makadamskog puteljka.

Šljunčana je plaža, omeđena prirodnim stijenama pokraj kojih rastu velika stabla borove šume. Na samom dijelu za sunčanje hladovine nema. Lučica je izolirana plaža, bez ugostiteljskih objekata u blizini.

Kako je plaža locirana na osami, ukoliko se zaželite osvježenja ili okrepe morati ćete otići do obližnjeg Zaostroga. Također, na plaži nema nikakvih dodatnih sadržaja, stoga preporučamo da sa sobom ponesete kremu za sunčanje, vodu, šešir ili kapu te suncobran ili ležaljku.

Ovdje dođu ljudi preko dana da provedu vrijeme u miru i tišini. Nije da na plaži nema gostiju, ali svakako nema gužvi kakve smo naučili vidjeti po mjesnim plažama u Srednjoj dalmaciji.

Plaža je smještena na osami i idealna je za romantičan odmor u dvoje, ali i za odmor s djecom. Stijene koje se nalaze sa obje strane plaže i čisto, tirkizno more osiguravaju prekrasan doživljaj boravka u netaknutoj prirodi.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.