office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Mandre

Na južnoj strani ostrva Paga, na 4 km udaljenosti od ACI marine Šimuni i oko 10-tak km od poznate plaže Zrće smjestilo se turističko mjesto Mandre.

Prekrasan pogled na ostrva Silbu i Olib te obližnja mala ostrva Maun i Škrdu, bistro more i čiste plaže neodoljivo privlače posjetitelje željne mirnijeg odmora u prirodnom okruženju.

Bijeli toranj crkve Gospe Snježne snažno dominira krajolikom, a posebnu privlačnost vizuri mjesta daje Porat – simpatična lučica dobro zaštićena od nevera, okružena borovom šumom i raznovrsnim mediteranskim biljem.

U maloj uvali u centru Mandri zaštićena od pristupa glisera i skutera smještena je plaža Mala Mandra – nositeljica Plave zastave od 2006. godine. Ova jedinstvena kameno šljunčana plaža zbog odličnog prilaza moru pogodna je za djecu ali i za osobe s invaliditetom.

Osim na Maloj Mandri užitak ćete pronaći na više od 3 km neprekinutih plaža i uvalica, a mala brodica ili čamac dovoljni su da svoje idealno mjesto za kupanje potražite i na susjednim nenaseljenim otocima Maun i Škrda.

Igrališta uređena u turističkom naselju Mandrice omogućavaju sportske aktivnosti, a najmlađe će Mandrice oduševiti malenom plažom prepunom sadržaja za djecu.

Užitak u otkrivanju ljepota netaknute prirode pružit će vam svakodnevno organizirani izleti na ostrva (Silba, Olib) i u Nacionalne parkove (Kornati, Plitvička jezera), a bližu okolinu možete istraživati i sami jer postoji mogućnost najma male brodice (rent-a-boat).

Restorani i kafići uz samu obalu, stalno organizovana tematska događanja poput ribarskih fešti kao i gostoljubivost domaćina pridonijet će da odmor vaše porodice u Mandrama bude spokojan i romantičan.

You must be logged in to post a comment.