office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Marina Frapa

Marina Frapa naljepša je marina Jadrana, te je zasigurno jedna od najljepših na Mediteranu. Smjestila se na središnjem dijelu hrvatske obale, izmedu Šibenika i Splita, u samom srcu Dalmacije u mjestu Rogoznica, u lijepoj i sa svih strana zaštičenoj uvali Soline.

Centar marine čini izgrađeni otok na kojem je smješten jedan dio sadržaja kao što su recepcija, kontrolni toranj, servis, 396 m dug tranzitni gat pogodan i za prihvat mega jahti, hotel “Otok” i pripadajuće parkiralište, većina ugostiteljskih sadržaja, te ostali prateći uslužno-poslovni objekti.

U kompleksu se nalazi 10 gatova i tranzitni gat s ukupno 460 potpuno opremljenih vezova kao i čuvani prostor za 150 suhih vezova. Nezaobilazni sadržaji kopnenog dijela su hotel “Kopno”, kompleks otvorenih bazena sa disco-noćnim klubom, bogati sportski centar, glavna kongresna sala, te nadzirano parkiralište. Cjelokupni kompleks marine Frapa prostire se na više od 136 000 m2. Nadzor nad plovilima organiziran je 24 sata, a video nadzor nalazi se i na ulazu u marinu.

Vodeći veliku brigu o zaštiti okoline marina Frapa je već godinama nagrađivana Plavom zastavom, koja je danas najpriznatiji model ekološkog odgoja obrazovanja te obavještavanja javnosti, kada je u pitanju briga za more i obalni pojas.


Adresa i konrakt :

[wp-svg-icons icon=”home” wrap=”i”]  Uvala Soline 1, Rogoznica

[wp-svg-icons icon=”phone” wrap=”i”]  +385 22 55 99 00

You must be logged in to post a comment.