office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Muzej iluzija

Uđite u fascinantni svijet iluzija koje će vam poljuljati povjerenje u vaša osjetila, ali vas pritom oduševiti; svijet koji će vas potpuno zbuniti, ali vas i štošta naučiti… Posjetite muzej i ostat ćete zadivljeni jer ništa nije onakvo kakvim se čini, osobito ne u Muzeju iluzija!

Muzej iluzija otvara prostor za društven i zabavan izlet u svijet iluzije koji očarava sve generacije! To je savršeno mjesto za nova iskustva i uživanje s prijateljima ili porodicom. To nije samo mjesto za djecu, koja obožavaju dolaziti, to je mjesto za roditelje, parove, djedove i bake!

Oduprite se gravitaciji u kosoj sobi; doživite kako vam prijatelj, partner ili čak učiteljica pred očima raste ili se smanjuje; izgubite se u beskonačnosti Sobe ogledala, poslužite nečiju glavu na pladnju te se konačno popnite na strop i podvig ovjekovječite fotografijom u Obrnutoj sobi!

Uživajte u najvećoj zbirci holograma u ovom dijelu Europe, zagledajte se u svaku optičku iluziju i dobro promotrite svaku instalaciju. One su sjajan, zaigran podsjetnik da naše pretpostavke o svijetu koji vidimo ponekad stvarno jesu samo – pretpostavke!

Preko 70 eksponata zasigurno će vas navesti da protrljate oči u nevjerici! Kroz zabavne i atraktivne varke, naučit ćete mnogo o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i znanosti te ćete moći bolje razumjeti zašto vaše oči vide stvari koje mozak ne razumije. Na samom kraju zaustavite se u prostoru za igru didaktičko-logičkim igračkama i zagonetkama; sigurni smo da ćete doživjeti bar malo frustracije i mnogo, mnogo zabave!

Dođite, istražite svijet iluzija i doživite nemoguće… i nikako ne zaboravite ponijeti fotoaparat ili mobitel s kamerom


Ulaznice

  • Odrasli: 50 kn
  • Djeca (5-15 godina)30 kn
  • Porodična (2 odraslih + 2 djece)120 kn
  • Studenti, penzioneri: 40 kn

Radno vrijeme

[wp-svg-icons icon=”clock-2″ wrap=”i”]  Svakoga dana / 09:00 – 22:00


Adresa i kontakt

[wp-svg-icons icon=”home-2″ wrap=”i”]  Ilica 72, 10000 Zagreb

[wp-svg-icons icon=”phone” wrap=”i”]  +385 1 7999 609,

[wp-svg-icons icon=”phone” wrap=”i”]  +385 91 9422 007


[wp-svg-icons icon=”arrow-up-right” wrap=”i”]  Kako doći od Vaše lokacije do ”Muzeja iluzija”, pogledajte na mapi

[wp-svg-icons icon=”location” wrap=”i”]  Detaljnu mapu svih turističkih atrakcija u Zagrebu možete pogledati ovdje

You must be logged in to post a comment.