office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Naturističke plaže

Naturistička plaža Cuvi

Plaža se nalazi između turističkog naselja Villas Rubin i uvale Cuvi. Obala je ovdje pretežito šljunčana i malim dijelom stjenovita. Na plaži se nalaze servisi i tuševi, postoji mogućnost najma ležaljki i suncobrana.

U neposrednoj blizini nalazi se teren za odbojku na pijesku, ali i kafić i restoran u sklopu turističkog naselja Villas Rubin.

Uvala Punta Eva

Uvala Punta Eva nalazi se unutar autokampa Polari, udaljena je od grada oko 3 km.

Uvala se nalazi na sjevernom djelu kampa i proteže se sve do njegova kraja. Plaža je djelomično šljunčana, stjenovita i kamenita, a namijenjena je ljubiteljima naturizma.

Plaža u naturističkom TN i kampu Valalta

U otvorenoj uvali, sjeverno od gradske jezgre, smjestio se pravi raj za ljubitelje naturizma. Preko 4 kilometara uređene i opremljene šljunkovito-pješčane plaže s kristalno čistim morem nudi odmor i zabavu za sve goste.

Opustite se u brojnim bazenima s morskom vodom duž plaže, posjetite kompleks bazena ili nakon boravka u finskoj sauni ili turskoj kupelji uronite u zatvoreni grijani bazen.

Za one koje vole provest aktivno vrijeme u moru tu su razni vodeni parkovi, aquagun, pedaline, čamci i puno raznih aktivnosti. Na samom ulazu u Limski kanal  nalazi se i atraktivna jedinstvena nudistička marina za veće i manje brodove.

Barovi i restorani u cijelom Naselju idealno su mjesto za uživanje u ručku ili večeri, kao i laganim sendvičima, sladoledima i svježim salatama tokom cijelog dana, a uz svakodnevno opuštanje možete naručiti brojna osvježavajuća pića, koktele ili uz čašu domaćeg ekološkog točenog piva koje se proizvodi u pivovari “Valalta”.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.