office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Nudistička plaža Ada Bojana

U zagrljaju između rijeke Bojane i Jadranskog mora, 15 km udaljeno od Ulcinja, nalazi se rajsko ostrvo, čuveno širom svijeta po nudističkom naselju i netaknutoj prirodi. Iako je smješteno u mediteranskom pojasu, na ostrvu je zastupljena suptropska klima. Krase ga jedinstven eko-sistem i zalasci sunca koji ostavljaju bez daha

Nudistička plaža Ada Bojana također je jedinstvena u turističkoj ponudi, o čemu svjedoče i preporuke njemačkih ljekara svojim pacijentima, da za oporavak biraju upravo ovo mjesto.

Put do nudističke oblasti i plaže na Adi Bojani vas vodi preko mostića oko koga imate puno sojenica. Kada pređete most nailazite na naplatnu rampu gde treba da platite kartu za ulazak (oko 5 eura). Ako dolazite kao posetilac tj. nemate nameru da noćite na Adi Bojani tih 5 eura vam se ne vraća u suprotnom cena karte će vam biti refundirana na izlasku sa ostrva.

Plaža na Adi Bojani je peščana od finog i sitnog peska. Krećući se se od istoka ka zapadi uređenost plaže se smanjuje. Pored sunca i mora i peska i vetar privlači ljude na ovu plažu pa nije neobično da viditi surfere na vetru.

Osim nudističke plaže, ovde postoji i nudističko naselje u kom postoji raziličita vrsta smeštaja, od apartmana do bungalova.

Kroz kompleks možete šetati i goli i obučeni, dok u hotelu morate biti obučeni. Sa druge strane, na plaži morate biti goli, i postoje redari koji vode računa o tome. Plaža izgleda kao i svaka druga plaža po pitanju sadržaja. Na njoj postoje ležaljke, suncobrani, sportski tereni, toaleti, svlačionice, tuš-kabine.


[wp-svg-icons icon=”arrow-up-right” wrap=”i”]  Kako doći od Vaše lokacije do ”nudističke plaže Ada Bojana”, pogledajte na mapi.

You must be logged in to post a comment.