office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Borik

Plaža Borik smještena je u Zadru, 4 km je udaljena od centra grada. Plaža je uglavnom šljunčana, ali postoji i pješčani dio, a dio je prekriven betonskim pločama, koje su idealne za sunčanje. Plitki ulaz u more i prirodna hladovina koju stvara borova šuma uz plažu idealni su za porodični odmor, a mnoštvo sadržaja na plaži oduševiti će mlade generacije.

Na plaži Borik vijori se plava zastava, simbol čistoće mora, kvalitete usluge i uređenosti plaže. Ova glavna gradska plaža u Zadru bogata je sadržajima pa svako može pronaći nešto za sebe.

Najmlađi će uživati u vodenom parku, pedalinama i drugim aktivnostima za djecu. Oni malo stariji oduševiti će se iznajmljivanjem dasaka za jedrenje ili će se pak upustiti u avanturu vožnje na banani, tubama ili parasailingu. Okupite ekipu i zaigrajte odbojke na pijesku, jer teren se nalazi odmah pokraj plaže. Ljubitelji opuštajućeg odmora mogu unajmiti ležaljke i suncobrane i uživati u sunčanju.

Nakon svih napornih aktivnosti odmorite se u obližnjem kafiću i okrijepite se u jednim od ukusnih jela u snack baru. Uživajte u svom odmoru u Zadru na plaži Borik, odmorite se, zabavite se i doživite nezaboravne trenutke.

U blizini se nalazi plaža Rt Puntamika

You must be logged in to post a comment.