office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Brist

Ova plaža se nalazi ispod Jadranske magistrale na ulazu u naselje Brist.

Čisto more, sitni šljunak i lijepi krajolik idealni su za odmor sa obitelji. Položaj u samom centru grada čini pristup plaži iznimno jednostavnim i pogodnim za djecu, a parking u blizini idealan je za one koji u ovu oazu mira dolaze automobilom.

Šljunčana je plaža, sa uređenom šetnicom od iznad. Na plaži postoji označeni dio za kupače, a odmah pored plaže se nalaze restorani, i drugi objekti poput Turističkog ureda. Plaža je pod suncem čitavog dana, pa je dobro prije dolaska opremiti se kremama za sunčanje i suncobranima.

Sitni šljunak idealan je za sunčanje i boravak na plaži, a čisto more rashladiti će Vas za vrijeme vrućih ljetnih dana. Uživajte u sunčanju u udobnim ležaljkama koje možete unajmiti na plaži, dok se vaši mališani zabavljaju na obližnjem trampolinu.

Na plaži Brist možete iznajmiti pedaline ili pak odvojiti vrijeme za trening u teretani na otvorenom. Ukoliko želite nešto pojesti ili popiti morate prošetati do 5 minuta udaljenog restorana ili kafića. U samom centru ovog malog dalmatinskog grada Brist nalazi se trgovina te suvenirnica i drugi sadržaji.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

© 2021 - O.D ''Eurokvadrat'' , 71.000 Sarajevo, BiH

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex