office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Bužakovina

Ispunite dan brojnim zabavnim i sportskim sadržajima i napunite baterije!

Plaža Pine Beach smještena je u Pakoštanima, u jednoj od brojnih uvala na ovom području. Od centra mjesta udaljena je samo 1,5 km, pa do plaže možete pješice ili s automobilom. U blizini plaže nalazi se turističko naselje sa bungalovima i slamnatim kučicama.

Plaža je pješčana i sa postepenim ulazom u more pa je idealna za porodični odmor. Na plaži se nalaze ležaljke kako bi se mogli u potpunosti opustiti i uživati u sunčanju. Među mnogobrojnim aktivnostima, po kojima je Pine Beach poznata, i djeca i odrasli zasigurno će pronaći nešto čime će se zabaviti.

Osim pješčanih dijelova, duž obale se može pronaći i stjenovita mjesta te nekoliko pontona za sunčanje i skakanje u vodu.

Od sportskih aktivnosti u blizini se nalazi teren za košarku, odbojku na pijesku, tenis, stolovi za stolni tenis, možete se okušati i u streličarstvu, bočanju i brojnim drugim aktivnostima. Tijekom dana organizira se vodeni aerobik, a dok vi uživate u istezanju u moru za djecu je organiziran animacijski program koji će ih držati okupiranima.

Ljeti su na plaži prisutni i animatori koji imaju program za djecu i odrasle. S njima možete raditi aerobne aktivnosti u moru i izvan njega.

Uz plažu se nalaze brojni ugostiteljski objekti kao što su kafići i restorani, snack barovi i štandovi sa sladoledom, pa se imate gdje osvježiti i okrijepiti. Na ovu plažu ulaz se naplaćuje, ali ukoliko želite plažu sa kompletnim sadržajem, brojnim aktivnostima i zabavnim sadržajima Pine Beach je pravi izbor za Vas.

Ono što će posebno odradovati vlasnike kućnih ljubimaca je da je jedan dio plaže namijenjen samo njima.

You must be logged in to post a comment.