office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Diklo

Plaža Diklo smještena je u sjevernom dijelu grada Zadra, od centra je udaljena oko 4 km. Ova šljunčana plaža je dijelom je napravljena od kamena, na mjestima je betonirana, kako bi sunčanje bilo ugodnije i naravno, dijelom je ostavljena u svom prirodnom sjaju. Do plaže se može doći automobilom, a u blizini se nalazi parking.

Plaža Diklo opremljena je kompletnom infrastrukturom i zabavnim sadržajima stoga je idealna za porodični odmor. Opustite se sa svojim najmilijima na ovoj prekrasnoj plaži i uživajte u kristalno čistom moru. Za ugodniji boravak iznajmite ležaljke i suncobrane, ili se od sunca sklonite u prirodu hladovinu borove šume koja okružuje plažu.

Za zabavan odmor na plaži se možete provozati na tubama i banani, ili iznajmite jet-ski i uživajte u osjećaju vjetra u kosi dok jurite morem. Ukoliko vas ove aktivnosti iscrpe, na plaži se nalaze beach barovi i restorani u kojima možete povratiti snagu. U blizini plaže možete pronaći i suvenirnicu kako bi zauvijek pamtili prekrasne trenutke provede u Zadru na plaži Diklo.

Plaža je osvijetljena, i odlično je mjesto za ugodnu večernju šetnju. Gosti ove plaže uživat će u prekrasnim bojama mora, ugodnom mirisu borovih iglica i laganom povjetarcu koji donosi zvuke valova dok udaraju o stijene.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.