office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Dječiji raj

Ova plaža je i najpoznatija plaža u Sukošanu. Kako joj i samo ime govori, zbog svoje pličine i pješčanog dna raj je za djecu i sve one koji osim u plivanju znaju uživati u u raznim igrama u moru. Posebno je pogodna za ljubitelje „picigina“.

Na plaži možete iznajmiti ležaljke i pedaline, osvježiti se sladoledom ili popiti piće u nekom od kafića, restorana ili beach bara. Plaža je opremljena tuševima, kabinama za presvlačenje i eko WC- ima.

Ima i prilaz moru za invalide, a tu je i dječje igralište i mali Aqua park. Obala je djelom popločana kamenim pločama, a većim dijelom prekrivena oblutkom dok je u moru najvećim djelom pijesak.

Veliki broj ugostiteljskih objekata pružaju vrhunsku uslugu i mjesto su odakle, dok uživate u piću, promatrate klince koji se zabavljaju u vodi. Tu su dječji tobogani, razni rekviziti na napuhavanje i ostale igre u vodi koje će ih okupirati dok vi uživate i mislima ne brinete da će im biti dosadno.

S pravom se ova plaža tako naziva, s tim da bi dodali kako je Dječji raj zapravo raj i za roditelje. Ako ste došli sa porodicom, i želite provesti nezaboravne trenutke sa partnerom i djecom, ova plaža će vam pružiti baš to.

Čisto more, šljunak i sunčano nebo su recept za nezaboravne trenutke na moru. Ostali rekviziti i sadržaj za djecu samo je dodatni šlag na tortu. Svi koji vole fotografiju i poziranje ispred objektiva bit će oduševljeni, jer plaža Dječji raj nudi zaista puno mjesta za ovjekovječiti trenutke sa odmora. Pokažite vaše fotografije i prijatelji će biti ljubomorni. Već sljedeće sezone svi će htjeti u Sukošan, na plažu Dječji raj.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.