office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Girandella

Plaža Girandella je predivna šljunčana plaža sa stjenovitim i betonskim pločama smještena je na jugoistočnoj obali Istre u blizini malog turističkog naselja Rapca. Plaža Girandella je malena ali vjerojatno i najljepša plaža u Rapcu.

Girandella je plaža koja je nagrađena odličjem Plava zastava zbog svog bogatog sadržaja i čistoće i kvalitete mora.

Zbog sadržaja koji vam se nudi na plaži djeca, starije osobe i mladi mogu uživati tokom cijelog dana. Iznajmite ležaljke i suncobrane i opustite se uz predivan pogled na otvoreno more.

Oni željni sporta i rekreacije mogu uživati u brojnim aktivnostima kao što su vožnja na banani i tubama, skijanju na vodi, piciginu, odbojci, tenisu i brojnim drugim. Za vrijeme velikih ljetnih vrućina osvježenje potražite u obližnjim kafićima ili restoranima. U ljetnim večernjim satima plaža Girandella postaje popularno okupljalište mlade populacije.

Plaža Girandella je godinama domaćin već tradicionalnog ljetnog  festivala koji se održava tijekom mjeseca srpnja. Do ranih jutarnjih sati svi prisuti mogu uživati u svjetski poznatoj elektronskoj glazbi.

Na plaži Girandella uređeno je i šetalište uz more gdje se možete opustiti u laganim šetnjama, vožnji biciklom ili rolama.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.