office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Gornji Muli

Plaža Gornji Muli nalazi se na rogozničkom ostrvu, nedaleko od samog centra mjesta Rogoznica. Do plaže se može doći automobilom, ali ljubiteljima aktivnog odmora svakako preporučamo kratku šetnju ili vožnju biciklom kroz prekrasan krajolik i lijepo šetalište koje vodi do plaže.  Ova kamena plaža dijelom je betonirana kako bi sunčanje i izležavanje na plaži bilo ugodno.

U blizini plaže Gornji Muli nalazi se beach bar, idealan za osvježenje od ljetnih vrućina uz hladno piće ili pak popodnevnu kahvu. Udobno se smjestite i uživajte u prekrasnom pogledu na čisto more i okolno kopno.

Ako poželite nešto pojesti uz plažu se nalazi konoba i pizzeria, gdje možete kušati neke od lokalnih specijaliteta, kao što su hobotnica ispod peke ili riba sa žara, a ako niste ljubitelj isprobavanja nove hrana tu je i poznata, uvijek ukusna pizza.

Opustite se na plaži u miru i tišini, okruženi prirodom i čistim morem i uživajte u opuštajućem odmoru. Ako na plaži Gornji Muli dočekate predvečerje, zalazak sunca će Vas zaista oduševiti. Prekrasne boje neba što ih sunce u padu iza obližnjeg kopna slika nikoga neće ostaviti ravnodušnima.

You must be logged in to post a comment.