office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Gradsko kupalište

200m sjeverno od centra grada se smjestila poznata crikvenička šljunčana plaža „Gradsko kupalište“.

Do plaže je najlakše doći pješice, ali može se pristupiti i javnim prijevozom ili automobilom kojeg možete parkirati na parkingu udaljenom svega 10m.

Ova javna plaža nosi plavu zastavu koja potvrđuje kvalitetu mora i obale. Na plaži se nalaze razni dodatni sadržaji i usluge pogodni za sve uzraste, oni mlađi će se zabaviti u dječjem parku, skakanjem na tubama i bananama, a odrasli mogu uživati u opuštajućim masažama, vožnji kajakom ili igrajući picigin.

Plaža je također prilagođena osobama s invaliditetom. Plaža je opremljena ležaljkama i suncobranima za najam, kabinama za presvlačenje, a tu su vanjski tuševi i javni wc.

Za sigurnost kupaća se brine spasilačka služba. Uz plažu se nalazi i parking za veći broj vozila. Na plaži se nalazi čist, dobro održavan i dobro opremljen sanitarni čvor.

Ukoliko ogladnite i poželite se skloniti od sunca to možete napraviti u restoranu, i kafiću ili  možete kupiti sladoled. Ulaz na plažu se naplaćuje od 8:00 do 17:00, cjenovnik se nalazi na samom ulazu u plažu, a zatim postaje šetalište i zabavni park za djecu i odrasle.

You must be logged in to post a comment.