office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Hangar Vodice

Plaža Hangar jedna je od najpopularnijih plaža u Vodicama. Tu se nalaze razni sadržaji koji će pored sunca i mora obogatiti vaše ljetovanje u Hrvatskoj.

Na plaži se nalaze 4 cafe bara, restoran, fast food, trgovina zdrave hrane, kao i trgovine sa sportskom i opremom za  more, vanjski tuševi, javni wc, kabine za presvlačenje a postoji i mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana.

Na šljunčanoj plaži Hangar postoji pomalo odvojeniji dio za osobe starije populacije i obitelji s djecom koji je upotpunjen s još mnogo drugih sadržaja kao što su dječji vlakić, trampolini, zračni dvorci, vrtuljci i  ostali sadržaji za djecu. Tijekom ljeta organizirane su škola ronjenja i jedrenja.

Iz popularnog bara Hookah glazba se čuje cijeli dan, a u popodnevnim satima u srcu sezone održavaju se razne zabave popularno nazvane after beach party kao sto su pjena party, tehno party, studio 54 i sl. na kojima su gostovali neki od svjetskih poznatih DJ-va. Upravo zbog toga plaža Hangar je jedna od popularnijih plaža i glavno okupljalište mladih u turističkoj destinaciji Vodice.

Osim dnevne zabave na plaži Hangar u Hookah baru zabava traje i duboko u noć, pa i do ranih jutarnjih sati.

You must be logged in to post a comment.