office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Kalebova Luka

Plaža Kalebova Luka smjestila se u malenoj ribarskoj lučici u blizini mjesta Ražanj, nedaleko od poznate Rogoznice. Opustite se u miru i tišini, daleko od buke i gužvi prenatrpanih plaža u velikim gradovima, uživajte u prekrasnoj prirodi i kristalno čistom moru. Do ove plaže možete doći automobilom, a u blizini se nalazi i parking.

Plaža je uglavnom kamena sa betonskim dijelovima i uređenim stepenicama za ulaz u more, ali postoji i mali, šljunčani dio plaže. Ravne betonske ploče pogodne su za sunčanje, a na plaži se mogu iznajmiti i ležaljke i suncobrani. Ljubitelji skokova u vodu ovdje mogu uvježbavati svoj savršeni skok jer se svakih nekoliko metara može pronaći betonirani dio pogodan za skakanje.

Zaljubljenici u podvodni svijet će ovdje pronaći idealno mjesto za istraživanje morskog dna i prekrasnih stijena što se protežu duž cijele uvale i čine ovu plažu zaista posebnom.

Uživajte u sunčanju, kupanju i odmoru bez mnoštva gužve i buke. Neka Vam popodnevni maestral i prirodni hlad dalmatinskih stabala budu najbolji prijatelji, a čisto more istinsko osvježenje. Uživajte u pjesmi cvrčaka i šumu mora koje ljubi stjenovite obale ove plaže. Doživite istinski odmor sa svojim najmilijima.

You must be logged in to post a comment.