office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Lanterna

Šljunčana plaža Lanterna nalazi se u turističkoj zoni u Rapcu, a zbog kvalitete mora, uređenosti plaže i brojnih dostupnih sadržaja, na ovoj plaži vijori Plava zastava. Do same plaže dolazi se kratkom šetnjom kroz borovu šumu koja cijeli dan posjetiteljima pruža hlad.

Plaža Lanterna privlači mlade ljude te porodice s djecom zbog blagog ulaska u more i plićaka u kojem se djeca obožavaju igrati. Iznajmite pedaline i banane te se zabavite sa svojim najmilijima u zabavnom parku, na dječjem igralištu ili na trampolinima.

Na plaži se održavaju i razne eko radionice i aktivnosti te se mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani, a tu se nalaze javni wc, kabine za presvlačenje i vanjski tuševi. Posebnu atrakciju čini iceberg te mala škola jedrenja za ljubitelje sporta i adrenalina.

Tijekom vrućih ljetnih dana osvježenje možete potražiti u beach i caffee barovima smještenim na plaži te obližnjim restoranima i snack baru, a poželite li se osladiti, tu je i slastičarna.

Na posjetitelje plaže neumorno motri spasilačka služba pa je moguće neometano se opuštati i uživati u ljetnim aktivnostima sa svojim najmilijima.

You must be logged in to post a comment.