office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Lišanj

Plaža Lišanj je gradska plaža smještena u samom centru Novog Vinodolskog. Gradska Plaža Lišanj nalazi se na jugoistoku grada i glavno je gradsko kupalište.

Ova plaža nudi za svakog ponešto, tako da je djelomično šljunčana, betonirana i stjenovita, a iznad nje je uređena lijepa šetnica s parkom.

Ovo je najopremljenija i najbolje uređena plaža u Novom Vinodolskom. Zbog svoje čistoće i sadržaja plaža ponosno nosi “Plavu zastavu”.

Za razliku od ostalih plaža, Lišanj je opremljena bogatim sadržajima koji su namijenjeni i odraslima i djeci. Za djecu tu je dječje igralište, tobogani, tube i banane, aqua park, dok se odrasli mogu zabavljati na pedalinama, odbojci na pijesku, mini golfu, tenisu i ostalim sportskim sadržajima.

Ukoliko Vam je neudobno ležati na šljunku, na plaži postoji mogućnost najma ležaljki i suncobrana, a tu su i kabine za presvlačenje, javni wc te vanjski tuševi. Kiosk i supermarket su u blizini, kao i palačinkarnica ako poželite pojesti nešto slatko.

Malo poviše plaže se nalaze guste borove šume u kojima možete pronaći hladovinu, a u okolici se nalaze restorani i kafići u kojima se možete okrijepiti. Na ovoj plaži sve vam je nadohvat ruke tako da je preporučujemo ljudima koji se osim kupanja i sunčanja žele i zabaviti na plaži.

You must be logged in to post a comment.