office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Maslinica

Plaža Maslinica nalazi se u jednom od najpopularnijih turističkih odmarališta u Istri – Rapcu. Plaža je nagrađena odličjem Plava zastava zbog čistoće i opremljenosti. Dio plaže namijenjen je osobama s invaliditetom.

Maslinica je šljunčana plaža duga 500m, a na njoj se nalaze brojni sadržaji. Ljubitelje sporta posebno oduševljava organizirana škola jedrenja, dok se moguće baviti i ostalim sportskim aktivnostima kao što je tenis, stolni tenis, mini golf i mali nogomet. Mladi mogu uživati vozeći se na banani i tubama, na pedalinama ili na trampolinu i toboganu. Na plaži postoji uređeni zabavni park, dječje igralište te iceberg.

Na plaži postoji mogućnost najma ležaljki i suncobrana, kupnje novina, namirnica i opreme za more. Posjetiteljima su dostupni i javni wc, kabine za presvlačenje te vanjski tuševi.

Cjelodnevna zabava omogućena je u nekoliko beach i caffee barova smještenih u hladovini borove šume, a posjetitelji se mogu okrijepiti u restoranu i obližnjem snack baru.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.