office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Močila

Plaža Močila smjestila se u Zaostrogu nedaleko od centra mjesta. Ova lijepa šljunčana plaža dostupna je automobilom, a parking se nalazi u blizini.

Ova plaža pogodna je za obiteljski odmor i manju djecu, zbog mnoštva hlada i brojnih sadržaja, čistog mora te blagog nagiba obale.

Na plaži Močila nalaze mnogobrojni zabavni sadržaji kako za djecu tako i za starije. Za zabavan obiteljski odmor iznajmite pedaline, najmlađi, ali i oni malo stariji zaista će uživati u spuštanju malim toboganom dok se vozite morem.

Stariji na ovoj plaži mogu uživati u vožnji bananom ili tubama, a za ljubitelje adrenalina tu su vodeni skuteri. Doživite idiličan panoramski pogled na Zaostrog i okolicu uz parasailing, koji se također nudi na ovoj plaži.

Nedaleko od plaže nalazi se kafić u kojem možete potražiti osvježenje u obliku hladnog pića za vrijeme vrućih ljetnih dana. Nedaleko se nalazi i fast food u kojem možete pojesti neko jednostavno ali ukusno jelo. ljubitelji slastica oduševiti će se slastičarnom koja se nalazi neposredno uz plažu.

You must be logged in to post a comment.