office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Ninska Laguna (Kraljičina plaža)

Plaža Ninska Laguna se nalazi u malom historijskom gradu NinuLaguna je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih plaža na ovom području, te je i omiljeno kupalište mještana i turista. Prekrasne pješčane plaže na kojima možete uživati dok se odmarate od obilazaka povijesnih znamenitosti.

Laguna je predivna pješčana plaža s koje pogled seže na planine što je atrakcija za mnoge turiste. Ninska Laguna je poznata još i pod imenom „Kraljičina plaža“, a idealna je za porodice s djecom zbog svog plitkog mora i toplih temperatura.

Osim ove plaže, u Ninu možete pronaći i autokamp istog imena. Pripazite da vas to ne zbuni. Kako god, kao i mnoge ninske plaže i ova je sačinjena od sitnog pijeska, gleda na plitko more i pristupačna je za sve tipove gostiju.

Od dodatnog sadržaja na plaži Laguna se nalaze vanjski tuševi, javni wc, kabine za presvlačenje, a postoji i mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana. Neki smatraju da je plaža idealno mjesto za kampiranje, jer se nalazi daleko od gužva i velikog saobraćaja.

Plaža je bogata i ljekovitim blatom koje pomaže pri izlječenju raznih bolesti. Ljubitelji sporta na Ninskoj Laguni mogu uživati u odbojci na pijesku, kitesurfingu, badmintonu i brojnim drugim aktivnostima.

Ukoliko se želite osvježiti tijekom ljetnih vrućina na plaži se nalaze brojni barovi, restorani i ostali ugostiteljski objekti u kojima možete uživati u velikoj ponudi dalmatinskih specijaliteta.

You must be logged in to post a comment.