office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža pokraj autokampa Dispet

Pješčana plaža se skrila u zatvorenoj uvali nedaleko od Nina.

Zapravo je krasi ravni, niski teren, sačinjen od sitnog pijeska. More je izrazito mirno, jer je zatvoreno sa četiri strane. U neposrednoj blizini se nalaze stari pogoni za proizvodnju morske soli, što je nekima zanimljivo za razgledavanje. Pored plaže se nalazi autokamp Dispet, koji svake godine ugosti veliki broj turista.

Mnogi ovdje dođu zbog mirnog mora, sitnog pijeska i prirodnog okruženja. Sa druge strane, tu su i gosti koji se vole baviti ekstremnim sportovima. Nije ništa neobično na otvorenom dijelu plaže vidjeti surfere, ili ove malo hrabrije letače sa padobranskim krilima. Iako je more zatvoreno, vjetar zna doći i pomoći ovakvim sportašima.

Ako ste sa obitelji, volite kampirati i bezbrižno se odmarati uz more, ovo je idealna plaža za vas. Osim sigurnosti koju pruža autokamp, pješčanu plažu dodiruju plitke vode koje su idealno mjesto igre i zabave za djecu. Isto tako, more je ovdje pogodno za starije osobe koje slabije plivaju ili ne znaju nikako. Pedaline uz obalu će samo dodatno potaknuti dječju zabavu. Pozivamo vas da dođete i uživate u našoj plaži.

You must be logged in to post a comment.