office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Ploče

Plaža Ploče je ograđena plaža, jedna od popularnijih. U sklopu plaže nalazi se nekoliko terena za odbojku i bazenski kompleks. Plaža je nagrađena Plavom zastavicom za uređenost.

Plaža Ploče je jedna od najljepših i najuređenijih plaža u Rijeci,  preko dana je najposjećenije kupalište a navečer je idealno mjesto za ljetne šetnje.

Plaža se nalazi ispod kompleksa bazena Kantrida, danas ti bazeni nisu samo prostor za pripreme i natjecanja sportaša, već i atraktivno mjesto za rekreaciju i zabavu. Ući može svako ko je željan dobre zabave, neovisno o dobi, a ulaznice se naplaćuju. Također postoji poseban raspored kada su bazeni slobodni za javnost.

Kupači na plaži Ploče, mogu birati između betonskog i šljunčanog dijela, a oni koji žele veću udobnost mogu izabrati i ležaljke koje se nalaze tik do mora.

Boravak na plaži je olakšan ponudom tuševa, kabina za presvlačenje te toaletom. Plaža ima poseban pristup i za osobe sa invaliditetom, čiji je boravak olakšan uz pomoć lifta i rampe za spuštanje u more. Plaža je prilagođena za sve uzraste, tako da se djeca mogu igrati u pješčaniku, a odrasli se mogu okušati u odbojci na pijesku.

Kada osjetite glad nakon svih morskih aktivnosti, tu su ugostiteljskih objekti poput restorana i kafića u kojima se možete okrijepiti i kušati lokalne specijalitete.

Do plaže se može doći gradskim prijevozom, ili ako ste s automobilom osiguran vam je parking. Ukoliko Vam je smještaj u Rijeci, ovu riječku ljepoticu sigurno ne smijete propustiti posjetiti.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.