office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Bazeni Kantrida

Bazeni Kantrida sportski su kompleks, čija gradnja je završena sredinom 2011. godine. Kompleks se smjestio na lokaciji postojećeg otvorenog olimpijskoga bazena uz samo more. Pored pet bazena različitih dimenzija, osmišljen je i niz pratećih sadržaja, pa Bazeni Kantrida danas nisu samo prostor za kvalitetnu pripremu i natjecanja sportista, već i atraktivno mjesto za rekreaciju i zabavu posjetilaca.

Bazeni Kantrida uključuju Olimpijski bazen 1 (dvoransko plivalište) s jedinstvenim pomičnim krovom, potpuno rekonstruirani Olimpijski bazen 2 (otvoreno plivalište), Bazen 25m, Dječji bazen te Bazen za skokove u vodu.

Kompleks se nalazi na samoj plaži koja je potpuno uređena 2011. godine. Sportistima i građanima na raspolaganju su fitness i wellness. Posjetioci se mogu opustiti u nekom od tri ugostiteljska objekta, iz kojih se pruža prelijepi pogled na more, ostrva Krk, Cres i Mali Lošinj, potom Učku, Opatiju i Lovran. Ovaj se pogled pruža i s javnog trga koji se nalazi na vrhu garažno-parkirnog objekta s gotovo 150 parkirnih mjesta.

Bazenima Kantrida dodijeljena je bronzana medalja u kategoriji objekata za vodene sportove od strane Međunarodnog olimpijskog odbora i Međunarodnog udruženja za sportske i rekreacijske objekte (IAKS), kao i posebno priznanje (IPC Distinction) Međunarodnog paraolimpijskog odbora za objekte prilagođene osobama s invaliditetom.


Raspored i ulaznice :

[wp-svg-icons icon=”clock-2″ wrap=”i”]  Raspored termina možete pogledati ovdje

[wp-svg-icons icon=”tag” wrap=”i”]  Cjenovnik možete pogledati ovdje


Adresa i kontakt :

[wp-svg-icons icon=”home” wrap=”i”]  Podkoludricu 2, Rijeka
[wp-svg-icons icon=”phone” wrap=”i”]  +385 51 666 600

You must be logged in to post a comment.