office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Podvare

Na samom vrhu poluotoka u Sukošanu, na zapadnom dijelu nalazi se ovo prelijepo mjesto uz more. Kamena plaža udaljena je od samog centra Sukošana, i kao takva je odlična za kupanje i odmor uz more.

Plaži možete pristupiti automobilom, ako pratite Put podvare, a obližnji restorani, kafići i slični ugostiteljski objekti ponudit će sve što je potrebno za potpuni užitak. Plaža je pristupačna i pogodna za kupanje svim uzrastima. Uživajte u toplim zrakama sunca uz povremeno osvježenje u slanoj vodi. Ako se odlučite doći na ovu plažu sigurno će vam ostati u jako lijepom sjećanju.

U blizini plaže Podvare nalazi se istoimeni kamp, pravo mjesto za avanturiste i osobe koje žele dodatnu dozu intimnosti kao i samostalnosti kroz svoj odmor. Iako se ne radi o službenoj fkk plaži, na ovom dijelu Sukošana se često mogu pronaći nudisti.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.