office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Pomer

Plaža Pomer nalazi se u zaštićenom dijelu Medulinskog zaljeva, u naselju Pomer u kojemu se nalazi marina s brojnim jahtama. Ova šljunčana i stjenovita plaža, sa uređenim betoniranim sunčalištima omiljena je brojnim posjetiteljima.
Zbog umjerenog ulaza u more i guste borove šume u pozadini, plaža Pomer je idealna za porodice s malom djecom i sve one koji se ne vole izlagati na suncu.
Mladi ljudi posebno vole svoje vrijeme provoditi na ovoj plaži zbog brojnih sadržaja koji tu nalaze. Na plaži se nalaze nekoliko beach i caffee barova te restoran gdje se može uživati u ukusnim specijalitetima.
Provedite aktivan odmor! Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu se okušati u jedrenju ili ronjenju na dah, dok će se djeca zabaviti na pedalinama, bananama, icebergu ili u dječjem igralištu. Plaža je opremljena vanjskim tuševima, javnim wc-om, a moguće je iznajmiti suncobrane i ležaljke.
Kupači ovdje mogu uživati u kristalno čistom moru i u mnogobrojnim sportovima na vodi. U kampu se također nalaze i bar i restoran gdje je moguće uživati u velikom izboru hrane i pića, a naselje Pomer poznato je po svojim morskim specijalitetima koje je moguće kušati u mnogobrojnim lokalnim restoranima.
Na plaži Pomer postoji označena granica kupanja te je na usluzi spasilačka služba, tako da se svi posjetitelji mogu uistinu opustiti i uživati na plaži.

You must be logged in to post a comment.