office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Račice

Na idiličnom rogozničkom ostrvu, jedinom na Jadranskoj obali koji je sa sve četiri strane okružen kopnom, smjestila se plaža Račice. Do plaže se može doći automobilom, ali za ljubitelje aktivnog odmora svakako preporučamo biciklo ili dolazak pješice. Udaljena je od centra  Rogoznice 1 km, odnosno 15-ak minuta hoda. Ukoliko dolazite automobilom u blizini plaže možete pronaći mjesto za parking.

Plaža Račice uglavnom je šljunčana sa betonskim platoima. Šljunčani dio plaže omiljeni je izbor porodica s djecom zbog postepenog ulaza u more, dok je betonski dio idealan za sve koji žele uživati na suncu. U smjeru sjevera plaža postaje osamljena i idealna je za romantičan odmor u dvoje. Na plaži Račice možete pronaći i vodeni tobogan u kojem će uživati kako mlađi tako i oni malo stariji.

Domaćini će reći kako ugodni morski zrak i salinitet vode ovog mjesta mogu izliječiti mnoge tegobe.

Kako na plaži nema mnogo hlada, ukoliko želite provesti cijeli dan uživajući u morskim radostima, preporučamo Vam da ponesete vlastitu zaštitu od sunca, suncobran, kapa ili šešir te krema za sunčanje svakako su neizostavni. Nedaleko od plaže nalazi se restoran u kojem možete isprobati ukusna dalmatinska jela i uživati u čaši kvalitetnog vina.

You must be logged in to post a comment.