office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Sabunike

Malena plaža Sabunike nalazi se na usamljenoj lokaciji, iznad grada Nina. Do plaže možete stići automobilom ili nekim plovilo. Pješčana je plaža, dosta velika i može primiti popriličan broj gostiju.

Ipak, ovdje nećete zateći velike gužve pa će uživanje biti potpuno za one koji vole malo mira i tišine. Prirodnog hlada nema u blizini. Ako dolazite na čitav dan, svakako ponesite sa sobom suncobran i zaštitnu kremu.

Ako želite potpuni doživljaj, ležaljka ili dušek na napuhavanje trebaju biti sa vama. Prije nego dođete na ovu plažu opremite se sa dovoljno vode i hrane po potrebi. U blizini nemate gdje sjesti na piće ili ukusni zalogaj. Plaža Sabunike je, kako smo već spomenuli, odlična za uživanje u samoći, miru i tišini.

Iako nema služenu FKK oznaku, jedan dio plaže sjeverno od Sabunika i Privlake je namijenjen nudistima koji se tu kupaju goli već desetljećima.

Pogledajte kartu s oznakama FKK lokacija za Sabunike. Ako ste ljubitelj naturizma sigurno će te pronaći uživati u ovoj pješčanoj plaži u blizini Zatona, 15 kilometara udaljenoj od Zadra.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.