office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Strožanac

Plaža je smještena u Strožancu, nedaleko od grada Splita. Ova prekrasna plaža šljunčanog je tipa, sa blagim ulazom u more što je čini idealnom za odmor s djecom. Ova plaža mami svojom ljepotom Vas mami na kupanje za vrijeme vrućih ljetnih dana, a zahvaljujući idealnom položaju možete uživati u izležavanju na plaži uz idiličan pogled na srednjodalmatinske otoke.

Plaža ispod hotela Split osvojila je bijelu zastavu koja je simbol čistoće plaže, mora, morskog dna te kopnene vode na plaži. Ovim jedinstvenim simbolom potvrđuje se da je plaža ali i morsko dno očišćeno od svih toksičnih otpada kao što su plastika, staklo, metal i drugi.

Ova plaža opremljena je ležaljkama, sjenilima i suncobranima koji će Vam pružiti potpunu udobnost i zaštitu od sunca za vrijeme boravka na plaži. U blizini se nalazi kafić u kojem možete potražiti osvježenje, a na samoj plaži možete pronaći snack bar i sladoled. Ukoliko se poželite ukusnog jela, restoran je udaljen samo nekoliko koraka. Za zabavu na plaži možete iznajmiti jet-ski i uživati u vožnji morem uz prekrasan pogled na obalu.

You must be logged in to post a comment.