office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Sv. Andrea

Plaža Sv. Andrea nalazi se u Rapcu, u turističkoj zoni prepunoj hotela i ostalih turističkih objekata. Nagrađena je odličjem Plava zastava što predstavlja simbol za kvalitetu usluge i čistoću mora. Plaža je smještena podnošetališta koja se proteže duž cijele obale.

Sv. Andrea je šljunčana plaža koja se zbog plitkog ulaska u more preporučuje obiteljima s djecom.  Mjestimice se nalaze pješčani i stjenoviti dijelovi tako da svatko može pronaći svoj djelić plaže za sebe. Predivna šuma okružuje plažu Sv. Andrea tako da spas od podnevnog jakog sunca mogu pronaći svi posjetitelji u hladu borove šume.

Na plaži se mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani, kupiti suveniri, novine, namirnice i ostala oprema za more. Također, na plaži postoje javni wc i vanjski tuševi. Plaža je opremljena brojnim aktivnostima za male i velike, tako da se ovdje mogu unajmiti pedaline i banane. Djeca će se zasigurno zabaviti u zabavnom parku i na dječjem igralištu, a posebno im je zanimljiv i iceberg. Ljubitelji sporta se mogu okušati u aktivnosti jedrenja.

U blizini plaže nalazi se nekoliko ugostiteljskih objekata pa osvježenje možete pronaći u beach, caffee baru te slastičarni. Ručati možete u obližnjem restoranu i snack baru, a svježe voće i povrće možete kupiti na štandu.

You must be logged in to post a comment.